Solarlux Inside

De nieuwe glas-vouwwand: nu ook van hout

Het vouwwandensysteem van Solarlux is uitgebreid met Woodline en Combiline, respectievelijk hout en hou/aluminium. Zij vullen het productfolio aan van de in 2017 geïntroduceerde aluminium-systemen Ecoline en Highline. 

Solarlux

Duitse perfectie

Made in Germany. Solarlux draagt de titel met trots. Als innovator in glazen vouwwanden zetten ze wereldwijd de trend op vlak van design én techniek. De architecturale ontwerpen creëren heerlijke ruimtes vol licht en maximale openingsmogelijkheden. De gecertificeerde montage en individuele oplossingen benadrukken de kwaliteit en het hoge wooncomfort.

Ga naar de website

Nieuw product in de kijker

wegvouwbare hoekprofielen

De sinds vorig jaar verkrijgbare glazen vouwwanden Ecoline en Highline kunnen vanaf nu ook besteld worden met de zogenaamde wegvouwbare hoekprofielen. Zo maken de systemen het mogelijk om bijvoorbeeld woon- of bedrijfsruimtes nog ruimer te openen dan tot dusver met een glazen vouwwand het geval was.

Indien u de Ecoline of Highline met wegvouwbare hoek wilt bestellen, geef dit dan expliciet aan bij het plaatsen van uw bestelling.

Solarlux

SDL Anova

Met trots presenteert Solarlux een geheel nieuwe terrasoverkapping, waar snelheid, eenvoud en kwaliteit perfect samen komen.
 

De innovatieve terrasoverkapping SDL ANOVA is een fraaie moderne terrasoverkapping in 12 standaard maten en dusdanig voorgefabriceerd dat deze snel en eenvoudig te monteren is. De klant krijgt voor een zeer aantrekkelijke prijs een kwalitatief hoogwaardige design-terrasoverkapping. Als optie kan de terrasoverkapping geleverd worden met schuiframen.

SDL Acubis

terrasoverkapping met plat dak

De nieuwste ontwikkeling op gebied van onze terrasoverkappingen – de SDL Acubis met plat dak – is qua design en functionaliteit  de ideale keuze voor een moderne woningarchitectuur. De binnenliggende statica van het ongeïsoleerde aluminium profielsysteem zorgt voor smalle profielen en een dakhelling van slechts 2°, terwijl een ideale afwatering van het dakoppervlak alsnog mogelijk blijft.
Een plat, ééndelig wandkoppelstuk maakt een eenvoudige aansluiting aan de bestaande bouw mogelijk. Uiteraard is zonwering en overig toebehoren van Solarlux ook voor de SDL Acubis toepasbaar. 

 

De sterktes van Solarlux

 • Award-winnend design
 • Gecertificeerde montage
 • Glazen vouwwanden van de hoogste kwaliteit

Kwaliteit

 • PEFC-certificaat
 • FSC-certificaat
 • CE-markering
 • VMRG-keurmerk
 • KIWA – ISO 9001
 • SHR-keurmerk
 • iF product design award
 • Red Dot design award

De nieuwe glas-vouwwand Woodline & Combiline

Een bouwdiepte van 86 mm en slanke zichtbare breedtes van 143 (Woodline) resp. 147 mm (Combiline), dat bieden de nieuwe glazen vouwwanden. Gecertificeerde houtsoorten creëren een behaaglijke en tegelijk moderne ambiance en sluiten bovendien aan bij de duurzaamhiedsgedachte. Gecombineerd me een drempelvrije vloerrail die geschikt is voor woonruimtes, kunnen ook deze twee nieuwe glas-vouwwandsystemen veelzijdig worden toegepast in particuliere en openbare ruimtes. De verkoopstart van Woodline en Combiline is 1 april 2018

VOUWWANDEN

SDL Anova

Cero