Hoogwaardige ramen voor veeleisend maatwerk

De mooiste zaken zie je door te kijken. Zeker als je geniet van hoogwaardige ramen die perfect aansluiten bij je stijl en je woning. Kippen, draaien, schuiven of een combinatie van alles: onze ramen maken het voor jou mogelijk. Precies hoe je zelf wil. Dat is het voordeel van maatwerk.

 

Sterk in isolerende ramen

Energiebewust wonen is niet langer de toekomst. Het is vandaag. Enkel, dubbel of driedubbel glas: met puur maatwerk is alles mogelijk. Ook voor ramen als je passief of luchtdicht bouwt. Ja, sterk isolerende ramen, daar houden we net als jij van. En het uitgebreide gamma aan mogelijkheden lijkt misschien overdonderd, maar wees gerust: samen met jou ontwerpen we het ideale raam voor jouw project.
We helpen je graag.

Welk materiaal kies je voor jouw ramen?


  • Hout: ontworpen en gemaakt in België
     
  • Hout-aluminium: een warme look en onderhoudsvriendelijk
     
  • PVC-aluminium: budgetvriendelijk met hoge isolatiewaarde
     
  • PVC: ideaal voor bouwpromotoren en uitgebreide bouwprojecten

Tot je dienst van A tot Z

Ramen van de hoogste kwaliteit gaan hand in hand met een plaatsing van de hoogste kwaliteit. Daarom doen onze opgeleide teams het zelf. Kwestie van zeker te zijn. Bovendien begeleiden we je met een complete service. Van het berekenen van je isolatiewaardes, technische en bouwkundige tekeningen tot het leveren van bijhorende dorpels of toebehoren als een zonwering, verduistering of insectenwering. Zo geniet jij altijd van één aanspreekpunt. Da’s lekker handig.
 

Kies je merk of raam

Wij zoeken nieuwe collega's

Wij zijn op zoek naar plaatsers en ploegbazen voor buitenschrijnwerk. Check snel onze vacatures.