(junior) projectleider

 

FUNCTIE

Na een grondige interne opleiding zorg je als projectleider voor de opmaak van de offerte en na toewijzing van de werken voor een goede en tijdige uitvoering van de opdracht. Je zorgt mee voor de opmeting, productievoorbereiding en werfcontrole. Je behartigt de vragen van de bouwheer en/of architect en biedt passende oplossingen en werkt voorstellen op maat uit indien nodig. Je stuurt de plaatsingsploegen mee aan en kijkt erop toe dat de werven binnen de vooropgestelde kwaliteit en termijn worden afgewerkt met respect voor het beschikbare budget.

 

PROFIEL

Je beschikt over een hogere (bouw)technische opleiding zoals industrieel ingenieur bouwkunde, graduaat hout/bouw of gelijkwaardig door ervaring. Je kan probleemoplossend werken, je denkt pro-actief na, bent flexibel, sales-minded,  stressbestendig en plichtsbewust. Je bent collegiaal ingesteld en een teamspeler met een positieve uitstraling.

 

AANBOD:

Bij Interproject Ramen en Deuren (www.interproject.be) profiteer je van een aangenaam werkklimaat en een positieve sfeer. Je komt terecht in een familiale KMO met fijne teamspirit. We voorzien een mooie verloning die in lijn ligt van je ervaring en/of inzet. Onder andere een firmawagen, tankkaart, GSM, maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering zorgen voor de kers op de taart.

  

 

Interesse om bij ons te werken?

Mail je cv met motivatiebrief naar personeel@interproject.be of stuur je papieren versie naar Voshoek 12A, 8610 Kortemark, ter attentie van de personeelsdienst.
We houden je op de hoogte en nodigen je misschien wel uit voor een gesprek.